40 korting ns wanneer geldig


40 korting ns wanneer geldig

u over op een ander abonnement? Stel: je reist doordeweeks altijd over het zelfde traject naar je werk, dan kan een Jaartrajectabonnement voordelig voor je zijn. Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Aanbieding alleen beschikbaar tot en met 7 november 2015 via. NS Uitgestudeerd aanbod studenten Als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro. Dan kunt u het gewoon blijven gebruiken en verlengen.40 korting ns wanneer geldig

Altijd Vrij: altijd vrij reizen met. NS, altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Zoek naar Zoeken.nl. Wanneer u op maandag t/m vrijdag.30 uur incheckt, dan reist u ook met 40 korting. 40 korting in de daluren, in zowel 1e als 2e klas; Geldig bij alle vervoerders: NS, Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng (niet Thalys) Ook 40 korting voor je medereizigers (max.

Heeft u al een Voordeelurenabonnement, dan reist u met 40 korting : Van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur, dus ook tijdens de middagspits. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening. Voor het Dal Voordeel-abonnement heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Dan krijgen ook je medereizigers 40 korting (maximaal drie). Op die manier profiteren reizigers hun hele reis van korting.


Sitemap