Kortingsbon van lieren


kortingsbon van lieren

als u de Arriva-trein van Apeldoorn naar Zutphen neemt. Verschillende reismogelijkheden binnen dit arrangement zijn mogelijk. Wilt u een onvergetelijk feest op een bijzondere locatie, neem uw gasten dan mee in de stoomtrein. De mooiste dag van uw leven. Vier uw huwelijk, verjaardag of bijzonder jubileum musical on your feet met uw eigen stoomtrein. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement en alle opstapmogelijkheden.

Voor reparatie en nieuwe zeilen
De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
In het nieuws: Korting op kunst en cultuur - ING
Korting.nl - Alle kortingen voor je op een rijtje

kortingsbon van lieren

De VSM houdt zich bezig met het onderhouden van een rijdend spoorwegmuseum, hiervoor heeft de VSM uw steun nodig. Lees meer in IDS! Deze vrijkaart geeft recht op een treinreis voor én persoon op én van de rijdagen van de VSM. Rating is available when the video has been rented. Met een minimale bijdrage van 22,50 per jaar ontvangt u drie keer per jaar ons informatieblad de Koppelstang. IDS ging op bezoek bij de Selevia Hoeve, waar Laurens van, lieren, Dinja van, liere en Dominique Filion hun sportstallen hebben gevestigd. Op de Koningslijn rijdt de VSM met een groot aantal stoomlocomotieven, Nederlands historische diesellocomotieven en rijtuigen door het schitterende landschap van de Veluwe en de IJsselvallei en beleeft u een dagje spoorvervoer uit het verleden. Over onderscheidt zich van andere webwinkels door enkel en alleen kwaliteit producten aan te bieden tegen de scherpste prijzen, goede service en een afhaalmagazijn in Ede. De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij heeft zich ten doel gesteld een rijdend spoorwegmuseum in dienst te houden. Unieke ervaring: Lunchen in de stoomtrein. Daar stapt u over van water op spoor. Navigatie, betaalbaar gereedschap, vOOR klusser EN professional, voor 16:00 uur besteld.

Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Met veel zorg, geduld en kennis werken de VSM-ers aan de instandhouding en het onderhoud van de locomotieven, rijtuigen en goederenwagens. Tijdens dit arrangement vaart u met een salonboot over de kronkelende IJssel van Zutphen naar Dieren. In Dieren staat de stoomtrein voor u klaar en bekijkt u de Veluwe op een historische wijze.


Sitemap