Studentenkaart korting ns


studentenkaart korting ns

lekkers voor je klaar bij La Place en Julias. OV-chipkaart bewerken Het ophalen van het reisrecht voor studenten zorgde in januari 2010 voor lange rijen bij verkooppunten. Verkrijgbaar t/m 28 februari en geldig t/m via de onderstaande link. Voor het deel buiten Nederland dient een eenmalige chipkaart of een e-ticket te worden gekocht. Korting met OV Studentenpas.

Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Voor de nieuwe generatie studenten gold dat de kaart pas werd omgezet in een gift als de student binnen 10 jaar een diploma haalde. Studenten krijgen geld kapotte ov-chipkaart terug Trouw, 10 september 2010 Definitief geen boete voor reiziger met OV-jaarkaart, vragen en antwoorden, zoekterm: Saldo Wat is het minimale saldo? Tot en met kun je bijvoorbeeld een meereiskaartje kopen voor 4 euro. Zodra de kinderen tussen de vier en de elf jaar oud zijn kunnen ze niet meer gratis reizen maar hebben ze een OV-chipkaart nodig. Kan ik mij aanmelden? Dit artikel is eerder verschenen (november 2017 maar is nu aangepast naar de actie Treinpakkers april / mei 2018. Hiervoor is wel een andere anonieme of persoonlijke OV-chipkaart noodzakelijk. Arriva beschouwt de stations van Weener en Leer in dit geval als Nederlandse tariefpunten. Voordelen speciaal voor jou. De vorige keer kostte het 2,50 euro, nu 4 euro). Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart.

Een studenten OV-chipkaart is een OV-chipkaart met het studentenreisproduct dat studenten ontvangen wanneer ze recht hebben op studiefinanciering.
Korting met OV Studentenpas.
Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de, nS dagkaart.
Er zal hierbij 40 korting worden afgetrokken van het bedrag.


Sitemap