Lion king musical korting nu.nl


lion king musical korting nu.nl

vaak korting bij diverse musicals. CJP tickets met 30 korting kun je een week vooruitboeken. Dankzij hits als Can you feel the love tonight, Circle of Life en Hakuna Matata zit je bovendien gegarandeerd op het puntje van je stoel. Overnachten, wil je je avondje uit compleet maken? Hieronder kunt u direct veilig tickets kopen. Wanneer: geselecteerde shows tot en met Bestel hier je tickets, door: NUshop / Disney Beeld: Disney. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren. Deze jonge leeuw wordt door zijn kwaadaardige oom Scar verraden. Onbeschrijflijk mooi verhaal, afrika ontwaakt. Dat ben je vast een fanatiek musicalbezoek(st)er!

Onder andere een theaterticket, pauzearrangement, driegangendiner, ontbijtbuffet en entree tot het Holland Casino zijn inbegrepen. Maar gelukkig komen er weer regelmatig nieuwe mooie, ontroerende en spannende shows op de planken. Liever 50 korting op de dag van de voorstelling?

De uithof kortingsbon
T mobile thuis korting mobiel
123radiatorvoordeel.nl kortingsbonnen

Disneys The Lion King is een sensatie met liedjes die z aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt. Overigens nog een bespaartip: ben je in het bezit van een CJP-pas? Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums en jong talent in de hoofdrollen wordt het publiek meegenomen naar een andere wereld. Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. De kortingsacties worden dagelijks geupdate, dus het aanbod is altijd actueel. De musical The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Boek nu je tickets voor The Lion King bij en ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs! Waar: afas Circustheater, Scheveningen, prijs: vanaf 48,60 euro, inclusief 6,85 euro servicekosten per ticket en exclusief 1,80 euro transactiekosten maximaal 3,50 euro verzendkosten per bestelling. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid.


Sitemap