Korting kaartjes ov


korting kaartjes ov

extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Dan reis je altijd met een korting van. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Dit product is 1 jaar geldig. Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde.

Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS-automaat). Weekend Vrij Met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Ouderen met een laag inkomen (zie voorwaarden via de link hieronder) mogen gratis reizen met het. OV -chipkaart waarmee degene die meerreist reist.

Mocht je in een webshop gaan winkelen en heb je de neiging je winkelmand vol te stoppen, neem dan eerst een kijkje op!
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor Samenreiskorting.
OV -chipkaart zetten, of een e-ticket.
Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd.

Bk pannenset korting, Tshirtdeal kortingscode, Gamma 30 korting verf,

9292 reist met je mee Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). De gemeente Schiedam biedt gratis. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV -chipkaart geladen moet worden. Er zijn geen losse treinkaartjes met korting meer verkrijgbaar. Icon, beste antwoord door De luchtmacht 25 augustus 2014, 18:32, samenreiskorting kan alleen worden geladen. Korting, Netabonnement, Sentire en, oV, voordeel bij je vervoerder kopen.

Kortingscode shop fctwente 2019 en nieuwe coupons
Stedentrip aanbiedingen Citytrip Hotelaanbiedingen bij
Thermen, la, mer - reserveren - Entree - Entree
Kaartje 2go kortingscode: korting in januari 2019


Sitemap