Meereis korting ns 4 euro


meereis korting ns 4 euro

werkt het Meereiskaartje praktisch? Dan kun je deze alsnog aanvragen. Maar hiervoor geldt: op op, en maximaal én per adres. Dankzij de treinpakkers kan dat extra voordelig. Studenten kunnen zelfs gebruik maken van hun OV-studentenreisproduct en senioren kunnen zelfs gebruik maken van een Keuzedag (dit wordt niet gezien als een actiekaartje). Tot slot: je mag per betalende reiziger én reiziger meenemen met het meereiskaartje.

De tweede persoon mag in de daluren namelijk gratis mee. Let op: niet te combineren met actie treinkaartjes van bijvoorbeeld Kruidvat, NS, spoordeelwinkel, Actie van de Dag en dergelijke. Like L Oreal coupons? Ook deze editie is er een diversiteit aan kennissessies. Sauna Drome, putten, 2 voor 1 Deze e-voucher is direct te gebruiken.

Dus ook niet met de Gratis Upgrade 1e klas. . Gratis Upgrade 1e klas, treinpakker. Wanneer is de meereiskaart niet geldig? Bovendien kun je deze actie niet combineren met.

Doordeweeks mag je niet inchecken tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur. . Ook het NS Groepsticket wordt als underwear online kortingscode een actieproduct gezien. Hoe kom ik aan het Meereiskaartje? Let op: niet te combineren met actie treinkaartjes van bijvoorbeeld Kruidvat, NS Spoordeelwinkel, Actie van de Dag en dergelijke. Je kunt dus niet een kind een volwassene laten meenemen.meereis korting ns 4 euro

Met korting naar Sanadome is extra genieten.
Schrijf je nu in bij Limango en profiteer van superdeals!
Ticket, prices Learn all about our, ticket prices.
Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Sitemap