Korting met je ov studentenkaart


korting met je ov studentenkaart

Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Voor een deeltijd- of bbl-opleiding kunt u geen studentenreisproduct krijgen. Vraagt u later aan? Kinderen tieners 12-17 : 18,70 buiten W-E, Belgische schoolvakantie en verlofdagen website van het, aDAM - Brussels kortingscode keukenaccessoiresshop design Museum webiste van, mini-Europe website van, oceade. Op de Friese Waddeneilanden is de OV-chipkaart vanwege het toerisme en de hoge kosten voor weinig bussen niet ingevoerd. Het studentenreisproduct (vroeger een speciale kaart, en dan ook OV- studentenkaart geheten; door studenten onderling soms simpelweg 'OV' genoemd) is een abonnement voor hen die een opleiding volgen aan het mbo, het hbo of het wetenschappelijk onderwijs in Nederland. In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht: in bus, tram, trein en metro.korting met je ov studentenkaart

Let op : van dinsdag t/m vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Reizen in de zomerperiode Reizen tijdens feestdagen. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.

Ns korting met cjp
Gezinsbond korting gallo romeins museum

Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding op mbo niveau 3 of 4? Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Gelukkig kan je met je week studenten OV -chipkaart wel met korting reizen in de zomer. Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Een weekend studenten OV is gewoon geldig in de zomervakantie 2018. Als je instapt, check. Op vertoon van studentenkaart 25 korting op All You Can Eat dinner prijs niet geldig indien maandag een feestdag. Doet u niveau 3 of 4, dan krijgt u maximaal 7 jaar reisproduct. Dan reis je gratis. Dat gebeurt dus niet automatisch. Reizen met het studentenreisproduct is heel eenvoudig. Hiermee worden aan het eind van de reis de reiskosten verrekend.


Sitemap