Pathe korting vrijdagavond


pathe korting vrijdagavond

toeslag van een paar euro. Tickets voor Pathé Spuimarkt kunnen gekocht worden via de website van Pathé, via de Pathé App en bij Pathé Spuimarkt zelf. De parkeerkaart dient u voor het uitrijden samen met uw inrijkaart aan te bieden aan de betaalautomaat van de parkeergarage. Want met de Pathé Voordeeltickets profiteer je van flinke kortingen op de toegangsprijs. Imax heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Zondag 10:00 - 21:45, zaal 1 en 5 zijn rolstoeltoegankelijk. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar. Actievoorwaarden: Niet geldig op feestdagen, vrijdag- en zaterdagavond. Kortingskaarten zijn alleen op vertoon van de Biebpas aan de kassa van het theater verkrijgbaar.

Je kunt elke dag van. Pathé, cJP- en, studentenkorting profiteren, behalve op vrijdag en zaterdag.00 uur. Genoeg tijd dus om vooral doordeweeks. Pathé heeft bioscopen.a.

Kortingscode philips hue, Kortingscode bob autowas, Korting dishwasher error codes frigidaire,

In plaats daarvan vertellen we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties. Vanaf het NS-station ligt Vue Den Bosch op circa tien minuten loopafstand. Pathé Spuimarkt in de Haagse binnenstad is én van de grootste Pathé-bioscopen van Nederland en biedt altijd een bijzonder gevarieerd aanbod voor iedere filmliefhebber. Voor meer informatie verwijzen wij naar. Actievoorwaarden: Geldt voor volwassen leden en alleen op eerste- en tweederangs kaarten, enkele voorstellingen uitgezonderd.

Op de website en via de app gebruik je hiervoor het ochtendkorting-ticket. Voordeeldinsdag, in Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Rembrandt Utrecht en Cinema Hengelo ga je iedere dinsdag voor slechts 5,- per persoon naar de film. Tip: Pathé Opera en Ballet, bekijk bij Pathé Zaandam de mooiste operas van The Metropolitan Opera, live en in HD vanuit New York of schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen. Actievoorwaarden: Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.


Sitemap