Myuniquestyle kortingscode 2019


myuniquestyle kortingscode 2019

zo leuk. Let your style tell your story, de slogan die exact behelst wat wij met onze prachtige sieraden willen bereiken. Wat mag en kun je verwachten van My Unique Style. En omdat ik me had ingeschreven voor de nieuwsbrief ontving ik 5,00 korting. Links de Ketting Citrine en rechts de Seashell Necklace. Zo kwam ik dus op de website van.

Het liefst had ik de hele collectie in mijn winkelmandje gedropt, maar ik heb me weten te beperken tot twee mooie en aparte kettingen. Ons assortiment sieraden reikt ver! En mocht je je net als ik niet kunnen inhouden om iets te bestellen, vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je 5,- korting. .

myuniquestyle kortingscode 2019

De webshop is ooit begonnen met de unieke Mochila Bags uit Colombia; over uniek gesproken! De ketting is gold plated en ongeveer 45 cm lang. Toch kan ik het zo nu en dan niet laten om wat nieuwe pareltjes aan te schaffen. Ook deze ketting is gold plated, maar hij is iets langer met zijn. Iets wat ik absoluut belangrijk vind. Laatst bestelde ik nieuwe sieraden bij.


Sitemap