Vakantie korting ns


vakantie korting ns

De alom bekende website verkoopt namelijk met regelmaat een setje van twee enkeltjes of een, nS Dagkaart. Met toeslag geldig in Intercity direct en/of ICE International. 2 X enkele reis kopen, leuk te combineren met een dagje of weekendje weg. Reis je in het weekend met dit vervoersbewijs dan kan ook al voor 09:00 uur instappen. Zo kan je bijvoorbeeld op vrijdag de trein naar een hotel pakken en zondagmiddag terugreizen met het tweede treinkaartje. Deze code kan je verzilveren op de website van. Via Vakantie Veilingen kan je gemakkelijk en snel een account aanmaken via Facebook. Plan je reis voor vertrek, prorail werkt dit jaar veel aan de verbetering van het spoor.vakantie korting ns

In sommige situaties geldt de korting ook in de maanden juli en augustus, tussen Kerst en Oud Nieuw en op de vrijdag na Hemelvaart.
Check kort voor vertrek de Reisplanner.
In januari 2019 bestelt u online een set van 2 set goedkope treinkaartjes (enkele reis) te bestellen voor 25 ( 12,50 per enkele reis)!

Sporten met korting
Korting alle bouwmarkten
Kortingskaarten klein zwitserland
Linda 20 korting bijenkorf

NS Dagkaart verzilveren, de Dagkaart wordt meestal kortingscode coolste baan geleverd als e-ticket. Goedkope treinkaartjes bij VakantieVeilingen, de aanbiedingen van VakantieVeilingen in januari 2019 zijn ideaal te combineren met een evenementen, een dagje shoppen, het strand of een transfer naar Schiphol. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van de ruimte en de prachtige bossen. Naast NS mag je dus ook reizen met de treinen van: Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Treinkaartjes met meer dan 50 korting scoren? Actietickets zijn geldig voor de 2e klas. Op de bestelpagina van VakantieVeilingen vindt u een overzicht van alle algemene voorwaarden. NL823598469B02 Goedkope treinkaartjes in 2019 Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019?


Sitemap