Korting koningin juliana toren apeldoorn


korting koningin juliana toren apeldoorn

attracties, voor de iets oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Je kunt last minute kaartjes natuurlijk ook gewoon bestellen via. In Julianatoren zijn ook winkeltjes en restaurants zodat je ouders zich ook prima zullen vermaken. Mindervaliden ontvangen bij de kassa 10,- korting op de reguliere entreeprijs. Het park heeft verder als namen gehad: Princes Julianatoren en Koningin Julianatoren. Je stapt in een bootje, wordt omhoog getrokken en met grote snelheid roetsj je naar beneden z het water. In de jaren 70 en 80 kwamen er nogmaals een heleboel attracties bij. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting.

korting koningin juliana toren apeldoorn

Ing korting op musea, 50 korting op stroom nuon, Soldaat van oranje korting 2019, Ov chipkaart 40 procent korting aanvragen,

Het park is gebouwd rond een hoge toren. Bekijk snel alle mogelijkheden op de website en bespaar veel op entreebewijzen. Julianatoren is hét pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Abonnement, de Julianatoren biedt verschillende abonnement aan voor verschillende gezelschappen. Abonnementshouders krijgen speciale voordelen bij de aanschaf van een abonnement. Een abonnement is een heel seizoen geldig en je krijgt allerlei extras. . Er is een reuzenrad, een carrousel, een mega muizenschommel en een muizen fietsbaan. Kijk op de website van Julianatoren voor de exacte openingstijden. Voordeel als je bestelt via is dat je goedkoop tickets koopt. Gevarieerde attracties, de attracties van Julianatoren zijn heel gevarieerd.


Sitemap