Openingstijden dierentuin amersfoort


openingstijden dierentuin amersfoort

zijn van de beschikking over een rolstoel op de dag van je bezoek? De huwelijksvoltrekking, gelegenheid voor een high 40 korting ov trein tea, een rondwandeling door het park en een fotosessie. Het is donker en in het park heerst een diepe rust.

Verder zijn er in deze dierentuin veel speeltuinen te vinden en kun je samen bijtanken in gezellige horecalocaties. Uiteraard zijn blindegeleidenhonden welkom. Via het programmaatje kunnen dove en slechthorende kinderen spelenderwijs gebaren leren, aldus de stichting. Wij serveren drankjes en heerlijke culinaire hapjes. Wilt u meer informatie ontvangen over trouwen in DierenPark Amersfoort? Een ambtenaar van de burgerlijke stand uit Amersfoort voltrekt de plechtigheid.

Openbaar vervoer, ons park is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Stiekem ook erg leuk voor papas en mamas. 365 dagen per jaar open! Niet alleen de gasten, maar ook de tijgers en de jakhalzen zijn getuigen van de huwelijksceremonie. DierenPark Amersfoort, barchman Wuytierslaan AC Amersfoort, vraagje? In het park wonen meer dan 100 soorten dieren uit de hele wereld. Zo ga je mee op expeditie, ontdek je alles over de dierbewoners en neem je kijkjes achter de schermen. Bruiloftsfeest Ja, ik wil, ja, ik wil is én van de feesten en partijen die u kunt vieren in DierenPark Amersfoort. De bruid en bruidegom openen de dans.


Sitemap