Korting winterfair brabanthallen


korting winterfair brabanthallen

Rietvelden. Evenement, snuffelmarkt, bezoek de grootste en gezelligste Snuffelmarkt van Nederland! En vergeet het bourgondische karakter en de Brabantse gastvrijheid gezelligheid niet. Het belooft weer een gezellige dag uit; struinen langs de talloze winkeltjes, deelnemen aan én van.000 workshops en genieten van het ruime entertainment programma en cultuuraanbod. Meer informatie, op de hoogte blijven van alles. Bij de, brabanthallen weten ze inderdaad hoeveel mensen er ongeveer komen, bevestig een woordvoerder.,Helaas hebben veel mensen tot een uur in de file gestaan zo zegt zij. Meer informatie, kofferbak verkoop 2 september geannuleerd, wegens omstandigheden gaat de editie van het evenement Kofferbakverkoop op 2 september 2018 niet. Meer informatie, publieksbeurs, knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, hét paradijs voor papier lovers en scrappers! De tas is op te halen tot.00 uur. In 2019 zal hal 5 (in het verleden beter bekend als de Peelhal) een.

Leontine van den Bos (hoofdredacteur Margriet Margriet Winter Fair gaat  verhuizen om er een nog groter feest van te kunnen maken, nog meer shops, nog meer feestprogramma, nog meer gezelligheid en kerstsfeer. Brabanthallen in Den Bosch.

Korting dagkaart fiets
Sunweb 50 korting

Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen. In het Margriet Theater komen dagelijks bekende artiesten optreden. Meer informatie 1931 Congrescentrum 1931 Congrescentrum Brabanthallen is hét inspirerende congres- en vergadercentrum met congresruimten en vergaderfaciliteiten van 4 tot.000 personen. Bekijk een overzicht van vergelijkbare evenementen in 5 korting collishop een omtrek van 25 KM van Den Bosch. Meer informatie, publieksbeurs, platenbeurs 2019, een platenbeurs met passie! Kortom: de plek om in de sfeer te komen voor de feestdagen. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zon 45 minuten over om Den Bosch te bereiken. Brabanthallen in Den Bosch! Den Bosch ligt op ongeveer 57 kilometer afstand van Utrecht. Uitgangspunt is dat er komende dagen meer aanrijdroutes komen om voor meer spreiding te zorgen. De feestdagen beginnen dit jaar in s-Hertogenbosch!

Bow kortingsbon
Nakd kortingscodes


Sitemap