Ns los kaartje kopen op station


ns los kaartje kopen op station

saldo met een ov-chipkaart, omdat je betaalt voor de wegwerp-chipkaart. Je betaalt voor dit kaartje een toeslag van 1,00. 3,80, toeslag ICE, voor een reis met de ICE op het traject Amsterdam Utrecht Arnhem 2,60. Bij kaartautomaten kun je betalen met muntgeld, een pinpas of met een Maestro-betaalpas.

Bus, tram, metro, kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers reizen met 34 leeftijdskorting in bus, tram en metro. De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven. Daarna print je op een A4-papiertje je e-ticket uit. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. .

Dagkaart fiets Arriva, in de treinen van Qbuzz tussen Dordrecht en Geldermalsen (MerwedeLingelijn) mag de fiets gratis mee. Ook als mobiel ticket, railrunner, voordelig reizen voor kinderen. Samenreiskorting geldt vanaf.00 uur 's ochtends door de week, en in het weekend of op feestdagen de hele dag. Geldig bij alle treinvervoerders, kinderen tot en met drie jaar reizen gratis. Je geeft dan onder andere aan of je nintendo tegoed korting eerste of tweede klas wilt reizen. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij een kaartautomaat. Lees alles over buitenlandse treintickets, of bezoek meteen de website van. Vanaf 5, toeslag ICE Comfortabel reizen met de ICE 2,40 enkele reis Toeslagen Overige kaartjes Euregio-ticket Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus en trein. Voor een aantal bestemmingen kun je de kaartautomaat gebruiken. In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee.


Sitemap