Review sauna veluwse bron


review sauna veluwse bron

dagentree heeft via een bon. We beschikken over 2 verschillende e- tickets. De enige die ons erg vriendelijk te hulp had gestaan was een jonge vrouw in het restaurant. Gevraagd waarom er geen chocolademelk was, keken ze ons aan met wat bedoel. Vervolgens de organisatie via mail hierop gewezen en gevraagd het te veel betaalde bedrag terug te storten. Niet goed schoon gemaakt 7 Bezoekdatum: Datum beoordeling: Reisgezelschap: met partner het is gewoon geweldig, we hebben donderdag genoten van alles. Zodat ik alsnog schreeuwend (want tja alles zat al op slot) duidelijk kon maken dat we vast stonden op de parkeerplaats. Beklagen helpt niet: "Gooi de spullen er maar vanaf!" Ongastvrij, inconsequent en laf om de bezoekers op te zadelen met handhaving van saunaregels.

Wellnessresort De, veluwse Bron Reviews Opinions about
De, veluwse Bron (Emst) - 2019 Alles wat u moet weten voordat
Veluwse Bron recensies - Naturismegids

Jammer dat de mooie ligging aan een meertje hierdoor zo verpest wordt! Beoordeling gegeven door Groot. Beoordeling gegeven door Sara Kuis. Nou wil de organisatie niet meewerken en houdt vol dat de rekening klopt. Erg ruim aanbod aan saunas en baden en ook in prima conditie, dat was echt top! Geen enkele sauna is stil, geen enkel bad is stil. Systeem is zo en onze regels ook.

Actie sauna mill, Aanbiedingen sauna veenendaal, Thermen holiday schiedam review,

9 Bezoekdatum: Datum beoordeling: 26 februari 2010 Geen toelichting Beoordeling gegeven door Jeannette. We werden keer op keer met een kluitje in het riet gestuurd. Ik kan niet anders zeggen dan dat je geniet en nog eens geniet. Uiteindelijk kwamen er een paar schoorvoetend naar beneden, aarzelend om te helpen. Wel vreemd eigenlijk dat dit dan weer geen service is van t huis zelf, maar iets wat zij persoonlijk aanbood ter compensatie. Zijn een grote groep trouwe bezoekers kwijt. Je kunt net zo goed de bordjes weghalen. Lopend buffet dinner is ook een afrader, enige positieve is de saunafaciliteiten, genoeg aanwezig. Wat een mooie sauna! 5 Bezoekdatum: Datum beoordeling: 27 september 2009 Wij zijn meerdere keren bij de Veluwse Bron geweest, over het algemeen een keurig complex, maar er wordt niet naar de gasten geluisterd als er een opmerking gemaakt wordt, zoals sea-climat pas.00 uur open een kruidenbad.

Sauna de, veluwse Bron - Emst, sauna, review.nl Beoordelingen, veluwseBron - Klantenvertellen


Sitemap