Korting parkeren jaarbeurs


korting parkeren jaarbeurs

de akkoord-button klikt, geef je toestemming voor het gebruik van deze cookies. Let op, de kortingscode is alleen geldig als je via de vermelde links op onze website je tickets voor de Vakantiebeurs besteld. Voor motorfans altijd een aanrader en leuke start van het seizoen. Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven. U kunt tot twee dagen vooraf via het contactformulier aangeven gebruik te willen maken van het busvervoer. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je écht korting bij limango moet zien tijdens je vakantie.

Vakantiebeurs 2019, op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. In deze parkeergarage is korting niet van toepassing. Ochtendvoorstellingen zijn enkel op weekenddagen, feestdagen en in vakanties tot 12:00 uur. Deze actiecode voor de Vakantiebeurs is geldig tot en met het begin van de Vakantiebeurs op donderdag Tussen 10 en 14 kortingsbon praxis tm 12 nova januari krijg je met de actiecode awin2019 slechts 2 euro korting per ticket. Koop nu tickets voor motorbeurs Utrecht extra voordelig in de voorverkoop! Met alle cookies werkt de website het best. Je kunt je op de beurs onder andere laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en verre bestemmingen of steden dichtbij huis. Indien u gebruik wenst te maken van deze gratis busservice, kunt u dat bij aanmelding kenbaar maken.

U loopt in tien minuten naar het Hallencomplex van de Jaarbeurs. 4,50 korting, motorbeurs Utrecht is de start van het nieuwe motorseizoen.


Sitemap