Soldaat van oranje musical cjp korting


soldaat van oranje musical cjp korting

geldt op dinsdag-, 10 euro korting wehkamp blije doos woensdag- en donderdagavond. Filter op datum, stad of naam check de korting van jouw bios, theater, musical, museum, winkel of festival. Parkeerkaarten zijn ook op locatie te koop. Voor direct boeken klik op een datum in de kalender en kies je arrangement. Dierentuin, korting, apenheul 2,50 per persoon, aquaZoo Friesland 3,00 per persoon, artis* 2,00 per persoon. Is het mogelijk naar het toilet te gaan tijdens de voorstelling?

In de TheaterHangaar is airco aanwezig zodat ook in de zomer de temperatuur aangenaam. De voorstelling duurt tot.25 uur (incl.

CJP -pas geldig is op in de lijst. Kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd worden. Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling in de zaal foto-, film- en geluidsopnames te maken. Soldaat van Oranje De Musical kortingscode rcn geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben. De openingstijden staan vermeld op de pagina van de TheaterHangaar. U kunt dan alleen een hoofdgerecht nuttigen. Kaarten, hoe koop ik kaarten? Verzendkosten per Eventim bestelling: 1,50 voor e-tickets of 2,00 voor verzending per post binnen Nederland. Read more, apenheul: een bos vol loslopende apen! Contactgegevens staan vermeld op de pagina Contact.


Sitemap