Korting studenten ov bus


korting studenten ov bus

OV-chipkaart konden uitproberen. Bij nieuwe persoonlijke kaarten ter vervanging van een vervallen kaart met een dergelijk product is activeren helemaal niet nodig. Fietsenstalling bewerken In een deel van de bewaakte fietsenstallingen is de OV-chipkaart ingevoerd voor betaling en controle op de stallingsduur. Thalys, City Night Line en Intercity direct) wanneer het traject Schiphol-Rotterdam deel uitmaakt van de treinreis). Soms zet men vr men op reis gaat een speciaal tarief op de OV-chipkaart, bijvoorbeeld eerste klas of samenreiskorting. Dit activeren kan op drie manieren, zoals door minimaal én keer bij een NS-kaartautomaat het saldo op te laden. Inhoud, korte geschiedenis bewerken, vanaf 1980 werden al diverse proeven gedaan met elektronische betaalsystemen in het Nederlandse openbaar vervoer.

OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort OV-chipkaart - OV in Nederland Wiki Goedkoper reizen met lijn 50 tussen OV in Nederland

Reizigers met stads- en streekbussen, stadstrams, de RandstadRail van HTM en de Waterbus Rotterdam-Drechtsteden moeten bij het in- en uitstappen in- en uitchecken bij de kaartlezer in het voertuig (in bussen en trams meestal in de buurt van de deur). Langstudeerder of geen student meer? Boven op het basistarief komt een kilometertarief. Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Om te reizen met de treinen, sneltram of metro (incl Randstadrail van RET) moet men in- en uitchecken op station of halte.

Voor de trein geldt een ander tariefsysteem. Loopt men bij de overstap niet via poortjes, dan is er geen probleem (mits de conducteur van de verstoring op de hoogte is). Checkt men in bij een andere vervoerssoort (bijvoorbeeld van trein naar stads- en streekvervoer dan is dat een nieuwe reis.

Lenor unstoppables kortingsbon
Movie park halloween korting


Sitemap