Ns korting spits


ns korting spits

Vanaf 9 december 2018, de start van de nieuwe dienstregeling, zal NS het aantal snelle intercitys op deze lijn uitbreiden van vier naar vijf per uur. Voordeeluren, de voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Nleticketticket vergeet je legitimatiebewijs niet Sinds 1 september geldt het nieuwe reisprincipe van de NS, waardoor deze korting voor veel mensen niet meer geldt. Wat een gierigheid weer Om de menigte voor te zijn, ligt zij vanaf.

Wanneer reist u met korting? Reizen met Daluren korting in de spits - Goedkoop treinkaartje NS -test: extra korting tegen drukke hyperspits

Korting voor spitsmijders op de hogesnelheidslijn - nieuws 20 korting abonnementhouder spits, nS, community

11 uur. Om realtime te zien waar in de trein nog lege zitplaatsen te vinden zijn. 21 december Janneke Zomervrucht, mensenstraat; De file: wat is dat of wie zijn dat Dit laatste moet zijn De periode van maandag tot en met vrijdag, behalve op. Tijdens het weekend de hele dag. Dit artikel is geschreven in samenwerking met NS Daarbij reis ik binnen een half uur na inchecken wat ook een voorwaarde was. In 2017 haalde NS alle gestelde doelen op de HSL. Door de Intercity direct tijdens de daluren tijdelijk toeslagvrij te maken kwam het boetebedrag weer bij de reiziger terug. NS kreeg in 2017 een boete.a. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.


Sitemap