Ov kaart 40 korting meereizen


ov kaart 40 korting meereizen

Jouw vrienden hebben hiervoor een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur.

Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat.

Reisplanner en voer uw traject. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Reist uw medereiziger alleen verder? Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten?


Sitemap