Arriva meereizen met korting


arriva meereizen met korting

staat. Soms wordt het uitchecken vergeten, dan wordt er een standaard bedrag van de kaart afgeschreven. Leeftijdskorting of studenten ov 40 korting medereiziger abonnementskortingen worden automatisch toegepast, daar hoef je niks voor te doen. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Doe je dit niet, dan wordt bij het inchecken het reisproduct of je abonnement niet herkend en wordt er gewoon saldo afgeschreven. De medereizigers moeten hiervoor Samenreiskorting op de eigen OV-chipkaart (anoniem of persoonlijk) zetten. Dit bedrag moet als saldo op de kaart staan, anders kan je niet mee. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Minimum saldo, er geldt een minimum saldo voor verschillende vervoersmiddelen: 4 euro voor de bus en 10 euro voor de trein en een aantal Qliners. Samenreiskorting voor de terugreis Reist u ook weer samen terug? Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet op tijd opladen van een gekocht reisproduct of abonnement op een OV-chipkaart.

Kies 'Tonen alle producten op kaart'. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Automatisch opladen kan alleen met een persoonlijke OV-chipkaart. Social media Om artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig. Het opladen van saldo gaat eenvoudig en kan zelfs automatisch. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. Kies je regio, alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond.

Lunch Boxes Kitchen Storage Containers Sistema Plastics De hoogste korting op, efteling tickets : tikata Sticker Kortingscode / Actiecode korting Pak 5 korting met deze, new, york Kortingscodes Margriet » 10 voordeel Acties » januari 2019


Sitemap