Studenten ov 40 korting bus


studenten ov 40 korting bus

in de daluren cadeau. Lees de productvoorwaarden (84.77 KB nu kopen). Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 maand. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van.

Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar.

Weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten. Je mag met een Week. Studenten, oV door de weeks gratis rijzen, en in het weekend met 40 korting (Dit geldt voor Trein, bus, tram en metro). Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten.

Met korting naar efteling bosrijk
Hoeveel korting bataviastad


Sitemap