Kortingsbon katwijk aan zee strandtent


kortingsbon katwijk aan zee strandtent

gezin ontspannen op de mooiste plek van Katwijk. Elke strandtent verzorgt op een zaterdagmiddag en -avond in juli muziek en ander entertainment binnen een eigen thema. Voor boekingen reserveringen: m/strandhuyskatwijk. Zorg dat je plekje niet bezet.

Maar nog altijd te vinden op zijn vertrouwde plek aan het evenementenplein centraal op de boulevard. Strandtent, key West Beachhouse Key West is een van de laatste authentieke strandtenten die. Katwijk aan zee telt. Het Strand Restaurant aan Zee is gelegen op het strand van. Katwijk, recht voor de Witte kerk, met een uniek uitzicht op zee.

Ov chipkaart 40 procent korting aanvragen
Kortingsbon truster
Prepaidkeys kortingsbonnen
Kortingsbon bol.com belgie

Is het onverwacht lekker weer? Dit kan op de parkeerterreinen of langs de boulevard (gratis wanneer je je gehandicaptenparkeerkaart gebruikt). De locatie is spectaculair en dat het maakt feesten net wat specialer. Ook daarvoor kan je prima op het strand terecht. Afhankelijk van aan rolstoel? Wil je alleen een strandtent bezoeken? Combineer je jouw strandbezoek met een winkeltripje? Wil jij een specifiek strandpaviljoen bezoeken en wil je weten wár je dan het beste je auto kunt parkeren? Bekijk onze kaart, als je wilt ontspannen ben je bij Zilt op de juiste plaats. Strandpaviljoens zijn er dus voor verschillende gelegenheden. Maak een wandeling over het strand en warm korting met douglas kaart daarna op in een van de Katwijkse strandtenten.

Vanuit uw stoel, met de Noordzee op slechts enkele meters afstand, kunt u ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee.
Ruime keuze aan strandtenten in, katwijk.
Zoek online maar eens op Strandtent Katwijk : ze zijn er in alle soorten en maten.
Zo is er een aantal waar je heen kan gaan, als je gewoon even geen zin hebt om te koken.
Er hangt een relaxte sfeer en de prijzen zijn niet al te gek.

Kortingsbon airborne museum, Kortingsbon onlinedesignmeubel.nl, Kortingsbon buyyourwines,


Sitemap