Dierentuinkaartje korting


dierentuinkaartje korting

worden. Problemen bij het bestellen: Mijn unieke code werkt niet, wat kan ik doen? Staat de e-mail ook niet in deze map? Je dient het bestelproces per dierentuin te doorlopen. Kan ik na het aanschaffen van de toegangskaartjes nog voor een ander dierenpark kiezen?

Je ontvangt dan én toegangskaart gratis. De toegangskaarten zijn geldig van 19 februari t/m Deze datum staat ook vermeld op de toegangskaarten. Hier kun je opnieuw een dierentuin kiezen en het bestelproces doorlopen. Kan ik dan ook meerdere gratis kaarten bestellen?

Je dient dan ook het toegangsbewijs opnieuw te printen, op een andere printer of met een nieuwe cartridge. Klik hier om een mail naar onze helpdesk te sturen. Dan kan het ook zijn dat je een onjuist e-mailadres hebt opgegeven. Nagemaakte of gekopieerde toegangskaarten worden meteen herkend. Ik ben vergeten mijn unieke code in te vullen en heb al betaald. OF, ga naar /dierentuinactie, selecteer een dierenpark en bestel je toegangskaartjes. Je kunt een e-mail sturen naar. De klantenservice van Intertoys is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur. Je ontvangt de toegangskaartjes in je mailbox.

Titus shop korting, Domino's pizza korting 20191,


Sitemap