Sauna thermen nijmegen review


sauna thermen nijmegen review

Kamers u verblijft op de begane grond en heeft de beschikking over een ruime en luxe hotelkamer met privé badkamer voorzien van een AirRainDouche. Bij elk verblijf zit een mogelijkheid om buiten te zitten in eigen privé omgeving. U betaald de nachtprijs, er zijn geen bijkomende kosten. En van een trendy restaurant tot een sfeervolle en gastvrije bed breakfast. Koffie en thee voorziening aanwezig. . Wakker worden met de geur van warme broodjes, smullen van verse eitjes. Station en bushalte bevinden zich op korte loopafstand van het verblijf. Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Nijmegen.

Sauna thermen nijmegen review
sauna thermen nijmegen review

De Thermen Nijmegen, boekliefhebbers als we zijn, vindt dit een mooie aanleiding om er een leuk arrangement voor te maken, dat het hele jaar geldig blijft. Nieuws Hieronder vind u onze laatste nieuwsberichten. De laatste opgieting is gewoon.00 uur. De tuin is hard aan een onderhoudsbeurt toe. Aangepaste openingstijden In de maanden juni, juli en augustus sluiten wij elke dag 1 uur eerder. De mensen die bij. Theo Bianca Lekker relaxte ambiance. Via is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Rhassoul is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel Reserveren Om te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen. Vandaag weer een heerlijke dag gehad bij.

Boeken Arrangement Maak kennis met het boeken arrangement. We waren van plan om tot 2300 uur te blijven maar zijn.30 uur weg gegaan. All-inclusive arrangement Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Veel groen en heel vriendelijk personeel. Dus ook niet gezeten. Aanbeveling: ja, postcode: 6846HC 7,3, het personeel loopt niet in uniforme kleding rond en gewoon op buitenschoenen in de gedeeltes waar gasten op blote voeten of slippers lopen. Aanbeveling: nee, postcode: 6641 CT 8,8, vandaag eerste keer mogen meemaken ik ben verkocht en ik ben van plan om vaker tekomen.


Sitemap