Korting pathe pas


korting pathe pas

een van de 1000 kortingslocaties in Nederland en Belgi. Voor 3D, imax en imax 3D-voorstellingen geldt een toeslag. Ontvang bij aankoop van 1 magnum pint product een code voor een gratis Pathé Thuis huur film Hoe werkt het:Activeer de Magnum actie in de Tessa app. Of je smartphone nou op iOS of Android draait, alle studenten kunnen gebruik maken van de Knaek-app. Wanneer je op 30 september met je broer of zus naar de bios van Pathe gaat, krijg je een bak xxl-popcorn gratis ivm broer en zussendag.

11 acties beschikbaar gemiddelde besparing: 5,14. Path é korting tips. Digitale, path é Unlimited. Pas, je, path é Unlimited abonnement kun je gemakkelijk gebruiken via de digitale pas in de, path é app of de website via je mobiel.

De voucher is op inwisselbaar bij alle Pathé en Cinemec bioscopen. Grijp de acties voor deze bioscoop en lees nu verder. De voucher kunt u ook aan de ticketmachine en in de Pathé App verzilveren. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding voor CJP, moet je daar wel bij staan ingeschreven. Voor alle actuele films, tijden en locaties kunt u de website van Pathé raadplegen.

Path é kortingscode: 15 korting in januari 2019korting pathe pas

Coolcat kortingscode
Veldhoven zoo korting
Spartoo.nl kortingscode
Fnv korting kwikfit


Sitemap