Abonnement ns korting


abonnement ns korting

reizen in de daluren en hierbij maximaal 3 vrienden meenemen die ook van deze korting kunnen genieten. Tevens is dit vernieuwde trein abonnement erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit. Ga dan naar: Kids Vrij abonnement. Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel. Voor maar 2 per maand!

Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar; Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. NS korting Ben je vaak in de trein te vinden?

Het OV Vrij abonnement van de NS is het meest uitgebreide reisproduct, waarmee u onbeperkt en altijd kunt reizen met zowel de trein, als de bus, metro en tram. U bent hier: Home, nS Trein abonnementen, de NS heeft verschillende type abonnementen. Maand abonnement: Traject Vrij Maand, jaar abonnement: Traject Vrij Jaar, altijd vrij - Zorgeloos reizen per trein.

Kortingscode motoshare, Korting bouwmarkt november 2019, Zazzle kortingscode 2019,

OV Vrij Voordeel, tevens kunt u het OV Vrij en OV Voordeel abonnement afsluiten bij. Met het Dal Vrij abonnement van de NS bent u zo flexibel als het maar zijn kan, omdat u overal heen kunt op elke dag van de week. Meer over: Weekend Vrij abonnement, altijd voordeel - Heel jaar korting in dal en spits. Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40 korting in de daluren. Met het nieuwe altijd voordeel abonnement geniet u altijd van 40 korting, behalve in de spitsuren. Het OV Voordeel abonnement is een aanvullend pakket op het Altijd Voordeel abonnement van de NS, waarmee u ook geniet van 20 korting in de tram, bus en metro. Maand abonnement: Altijd Voordeel Maand, jaar abonnement: Altijd Voordeel Jaar, traject Vrij - Onbeperkt reizen op een traject. Dit NS abonnement is erg geschikt voor mensen die in vooral in de weekenden of de daluren richting vrienden of familie vertrekken.

Al voordeliger als je 1x reist in het weekend. Saldo laden is dus verleden tijd. Het hele jaar lang voordelig reizen in de daluren.

Kortingscode albert nolten, Kortingsbonnen vanish,


Sitemap