Korting cirque du soleil 2019


korting cirque du soleil 2019

evenementen. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen mtk fashion kortingscode krijg je een digitale nieuwsbrief. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. Zo mis je zeker niets in Bokrijk. Ben je nog steeds jonger dan 19? De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum.

De zomer is van jou. Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Van je twaalfde tot en met je achttiende kun je drie dagen lang de trein pakken en naar bestemmingen in heel Nederland reizen.

Mocht u na aankoop geen ticket ontvangen, dan betaalt Viagogo u het volledige aankoopbedrag terug. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig playseatstore.nl review bij soep of salades). 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa.

Korting cirque du soleil 2019
korting cirque du soleil 2019

Kortingscode dreamland belgie
Korting coupon codes
Qbuzz korting abonnement
Korting tropical zoo


Sitemap