Kortingscode walibi belgium


kortingscode walibi belgium

vinden. Van midden oktober tot begin november, wordt het park omgetoverd tot een huiveringwekkende versie van zichzelf. Maar ebay kortingscode november 2019 ook voor nostalgie of waterpret kan je in Waver terecht: dompel je onder in de Radja River of geniet van een ritje op de Wave Swinger (draaimolen). Ook voor de jongsten zijn er verschillende activiteiten voorzien, zoals de «Bling Bling Madness» of de «Dragon Boat» (zie beschrijving op de website). Mini Tour, Little Swing, Poneys en het Vliegend Tapijt. Op TagCity vind je bovendien ook kortingsbonnen die enkel onze leden kunnen afdrukken.

In deze unieke 4D-cinema zal je in dynamische stoelen en via special effects worden ondergedompeld in de vertoning. En als je houdt van waterpret, kan je natuurlijk je bezoek aan het attractiepark ook combineren met een bezoek aan het Waterpark. Ook voor speciale evenementen of gebeurtenissen kan je terecht in, walibi : heb je iets te vieren, of wil je gewoon een leuk dagje uit organiseren met je sportclub, of je collegas: de medewerkers van het park helpen je graag met de organisatie en kunnen. Zo heb je de 'Family Friends' promo, waarbij je voordelige tickets kan bestellen als je in groep komt. Tickets Promoties, bestel je, walibi tickets online en geniet van twee straffe voordelen: korting op je inkomticket én je vermijd de lange wachtrijen aan de kassa. Dit indrukwekkende pretpark bevindt zich in het hartje van Belgi. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan.

Www replacedirect nl kortingscode
Xenos kortingscode invoeren
Lonely planet kortingscode 2019 sri lanka

Verder heb je nog vele attracties voor de allerkleinsten, zoals.A.B. Waar wacht je op, schrijf je hieronder. Registreren is 100 gratis en biedt tal van voordelen. 1m -.4m, kassaprijs 33,50, groter dan.4m, kassaprijs 38,50. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. In, walibi vind je attracties voor de hele familie, zoals activiteiten die je als ouders samen met je kinderen kan doen, maar ook gekke rollercoasters die je hart doen racen! En nog veel meer! Op bundelen we alle actuele aanbiedingen voor.


Sitemap