Kortingskaartjes meerdal


kortingskaartjes meerdal

bijkomen in het kruidenbad of met een hydrojet massage. Bestel dan iets bij Snacks. Het gevaarte is maar liefst 103 meter lang en is een bron van plezier voor zowel jong als oud. Ultiem relaxen kun je in de sauna en het Turkse stoombad. In Venlo kunt u ook diverse parken bezoeken, zoals Het Jammerdaal en Speelpark Klein Zwitserland. In het snorkelbad (ook wel koraalbad genoemd) kun je met een snorkel op je toet tussen de tropische vissen zwemmen; hoe ontzettend gaaf is dat! Ook kun je met het hele gezin glijden van de superlange glijbaan. Dit is een massage door de werking van krachtige waterstralen. Bekijk alle foto's (113) Bekijk plattegrond Park Algemeen 7,0 Prijs kwaliteit 7,0 Ligging / locatie 8,0 Gastvrijheid Klantvriendelijkheid personeel 8,0 Sfeer op het park 8,0 Accommodatie Algemeen 6,0 Inrichting en comfort 6,0 Netheid en hygine 6,0.

Bovendien werkt het zeer ontspannend. Hier kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op het parcours met mini-cars en klimmen en klauteren op de enorme toestellen in deze geweldige indoor speelwereld! Maak gebruik van de laatste acties of last-minutes en betaal geen cent te veel. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken.

Dagje meerdal korting
Kortingskaartjes dierentuin rhenen

Lekker een weekendje naar Center Parcs. Pinautomaat, receptie, souvenirwinkel, supermarkt, terras, wasserette, sport. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wilt u ook de omgeving van vakantiepark Het Meerdal verkennen, dan is Venlo een leuke optie. In de overdekte Market Dome vindt u alle faciliteiten en activiteiten onder én dak. U kunt kiezen uit vele locaties en ook nog eens tot 46 korting. Hiermee train je namelijk onder water al je spieren zoals je buikspieren, bilspieren en beenspieren. Als je kinderen en partner durven, ga jij toch ook?kortingskaartjes meerdal

Aqua Mundo het Meerdal is een avontuur om niet snel te vergeten. Door de vele attracties is er voor hele gezin volop plezier.


Sitemap