Tickets julianatoren met korting


tickets julianatoren met korting

is hét pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Jul en Julia maken er ondertussen een echt Halloweenfeest van. Op Juls Bungee trampolines spring je wel tot 8 meter hoog terwijl je veilig bent vastgesjord en saltos kunt maken. Op zaterdag 22 en zondag 23 september zijn ze samen te bewonderen in hun show bij kinderpretpark Julianatoren! Zo kun je ook spelen met grote graafmachines, genieten van het spektakel van het waterorgel, spelen in de klim- en klauterkooi, en leuke huisjes bekijken van bekende sprookjesfiguren zoals Hans en Grietje.

Hoe reken je 15 korting uit, Sloggi met korting,

In deze attractie mag je ook als je kleiner bent dan 140 cm, maar alleen samen met papa of mama. De rides zijn zeer veilig en veel van de rides zijn gebaseerd op de muis, die vanuit de echte Julianatoren over het park uitkijkt. Een abonnement is een heel seizoen geldig en je krijgt allerlei extras. . Jul Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow Jul Julia en de Reis om de Wereld. In de Vliegende Bus en in de Batmouse vlucht zweef je door de lucht en vanaf de vele glijbanen roets je snel naar beneden! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Handig om te weten, kinderen t/m 1 jaar gratis, volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar 20,50, volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar 22,50. Halloween, op alle openingsdagen van 5 t/m 28 oktober is het een hél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Samen met alle bezoekers beleven ze de leukste avonturen spotify premium discount uk op de boerderij en natuurlijk wordt er heel veel gezongen, gedanst en natuurlijk heel veel gelachen! We berekenen de beste deal voor jouw groep.

Bespaar veel geld want wij bieden de hoogste korting. Een dagje uit met 33 korting in Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn! Vier in oktober Halloween en kom gezellig een beetje griezelen. Julianatoren Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn.


Sitemap