Prijs dagretour ns


prijs dagretour ns

Ticket 1, 2 or 3 day 19,50 36,50, holland Travel Ticket Off Peak 41,00. T/m bestelt u tijdens de voormalig. Te gebruiken van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag. Met een NS dagkaart mag u namelijk een hele dag onbeperkt reizen en dus gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een trein dagretour gebonden is aan een vooraf bepaald traject. U koopt een dagretour eenvoudig en snel. Verschil tussen Dagretour en een Dagkaart Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. NS Meereisretour 4 (mei 2018 bekijk Actie, de NS Meereisretour in mei 2018 is onderdeel van de NS Treinpakkers. Bekijk Actie, in mei 2018 bestelt u een NS Dalurenkaart online bij ActieVanDeDag voor. U kunt kiezen uit ruim 30 verschillende combideals (trein entree) met.a. Hallo, i have bought some time ago two tickets from Hema, day retour tickets to any station in Belgium and Netherlands.prijs dagretour ns

Kies u voor Laden. NS app op uw mobiele telefoon. De prijs van een Retour is gelijk aan 2 Enkele reizen.

Wanneer u van plan bent om op én dag op en neer te reizen via hetzelfde traject biedt een NS dagretour uitkomst. De Spoordeeluitjes van deze maand bestelt u t/m via onze website. De e-tickets worden toegestuurd, zodra u de reisdatum heeft vastgelegd. Waar en wanneer geldig? Prijs (2e klas 19, prijs (1e klas 24, verkoop: t/m 28 februari 2019, reisperiode: t/m Reisproduct: NS Dagretour, te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Zo is kortingscode ticketsnederland de meereisretour voor 4 verkrijgbaar, zijn er ruim 25 lenteuitjes verkrijgbaar en is een NS dagretour voor 19 te bestellen via de Spoordeelwinkel. Naast treinen van NS is de dagretour actie ook te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Bestel deze NS dagretour actie in februari 2019! De NS Meereisretour is te gebruiken van 09:00 t/m 04:00 en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Reis een heel traject mee met iemand met een geldig vervoersbewijs en die 12 jaar of ouder.

Te gebruiken in de reisperiode t/m De NS dagretour bestelt u in mei 2018 met korting bij ActieVanDeDag en is beperkt verkrijgbaar. NS Dal Dagkaart 19 (mei 2018).


Sitemap