40 korting ov abonnement


40 korting ov abonnement

het Grensabonnement reist u onbeperkt op 1 traject vanaf een grensstation. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Reist uw medereiziger alleen verder?

40 korting in het weekend.
Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol.
OV -chipkaart zonder abonnement gestolen of verloren.
Het Dal Voordeel abonnement en de NS-Business Card met Dal abonnement zijn het 1e jaar gratis.

Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? U kortingsbon bottrop betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Hoe werkt het bestellen? Abonnementen, voordelen van dit abonnement, onbeperkt reizen op een vast traject vanaf de grens 40 korting voor 3 medereizigers, direct bestellen. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement.

40 korting ov abonnement


Sitemap