Korting ah ijsbeelden


korting ah ijsbeelden

de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Ieder jaar wordt er met een speciaal thema gewerkt zodat de beelden goed op elkaar aansluiten. In 2018 ontmoet je na verluid Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Animal Farm en Allice in wonderland én dat alles uitgekerfd in unieke ijsblokken. Bekijk de filmpjes van het festival hier! Kom jij ook naar dit Winter Wonderland? Er zijn kleine werken maar soms ook zeer grote beelden en ijssculpturen te bewonderen. IJsbeeldenfestivalGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Architectuur.

Plan je route langs de festival locaties. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Het kan dus wel even fris zijn, maar op deze manier kunnen de ijsbeelden langere tijd behouden worden. Het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Zwolle! Romantische route, tip: De avontuurlijke kidsroute, volg ons op Facebook voor onwIJS leuke weggeefacties. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuw-sculpturen tot wel 6 meter hoog. Daarnaast kunnen de kids zich vermaken in een Kinderplaza, speciaal in Winter Wonderland thema.

Kortingscode bloomon belgie, Korting dierenpark ziezoo,

Zo krijgt het ijs een bijzondere kleur, maar de lampen zorgen ook voor extra warmte. Het is namelijk fantastisch om te zien wat voor prachtige beelden de kunstenaars kunnen maken van ijs. Let op: de tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkels. De horeca in de hallen te Zwolle bieden een menu in een sfeervol, winters thema. Profiteer van kortingsacties tijdens het IJsbeelden Festival. Combineer het IJsbeelden Festival met de Handwerkbeurs in de IJsselhallen waar kortingscode conrad invoeren van 14 t/m 17 februari. Trek je warme jas alvast maar aan, want tijdens het Nederlandse IJsbeelden Festival is het beslist niet warm. Combineer het bezoek aan het IJsbeelden Festival met trampoline springen voor de kids. Horeca en andere activiteiten. Combineer met de Herman Brood experience.korting ah ijsbeelden

Topactie IJsbeelden Festival: Maak gebruik van de kortingscode, nu naar het Festival voor 12,50 (28 korting)! Het Nederlands IJsbeelden Festival is het grootste winterevenement van Nederland. Een unieke tentoonstelling van ijssculpturen gemaakt door de beste ijsbeeeldhouwers van de wereld. De ijsbeelden die we gezien hebben waren over het algemeen prachtig. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs.


Sitemap