Korting sauna burgum


korting sauna burgum

aan het goede adres! Bekijk alle foto's korting tot, de Leeuwerikhoeve (3 reviews midden in de provincie Friesland bij het plaatsje. Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten massages en schoonheidsbehandelingen waarbij de eigen producten van Leeuwerikhoeve gebruikt worden.

Wellcome Wellness, bekijk en boek, sauna s in, burgum. Bij Sauna LeeuwerikHoeve kun je ook gebruik maken van een zonnebank of van een ontspannende Hamam waarbij jouw lichaam op verschillende manieren wordt gereinigd, gewassen en gemasseerd.

Mcdonalds korting medewerkers, 65 plus korting van der valk, Escape room hoofddorp korting,

Horecagelegenheden, in het restaurant Puur Genieten kan je ook je inwendige mens verwennen. Ter afsluiting een tonic, een serum en een dagcrème. Naast toegang tot alle saunafaciliteiten en opgietingen in Thermen Beauty LeeuwerikHoeve, krijgt u een Healthy detoxbehandeling voor face en body van 80 minuten en een gezonde groene smoothie. Maar wist je ook dat ze in Friesland erg veel sauna locaties hebben? Aan de telefoon bij toeval vermeld dat én van ons jarig was, en bij binnenkomst werd dit opgemerkt en werd er een welkomstdrankje aangeboden! Sauna faciliteiten, kortingscode toolmax de Leeuwerikhoeve beschikt over zeven mooie sauna 's, waaronder een prachtige blokhutsauna in de tuin, een zoutsteen sauna en een Maa sauna waar de opgietingen plaatsvinden. Zo liggen er enkele erg gezellige plaatsen, ook kun je er heerlijk fietsen. Het is niet gemaakt als toeristen stad.

Ikea family pas korting, Woononline kortingscode,


Sitemap