Nieuwe auto met korting


nieuwe auto met korting

antwoorden die al gegeven zijn wil ik u ook laten weten dat u niet gebonden bent aan de dealer van een bepaald merk. 2011 om 19:13 7840 Antwoorden / 95 Vragen 0 Het is altijd de moeite waard gevoon zeggen als ik die korting, of die extra's krijg dan maken we een deal. Voel je jezelf onzeker bij het onderhandelen, neem dan iemand mee.

Ik heb vorig jaar een nieuwe Renault gekocht en ik kreeg bij aflevering de factuur mee die ik binnen 15 dagen moest betalen. Ook nog zwart op wit afgesproken dat altijd de officile tarieven voor het onderhoud zouden worden gehanteerd. C02 gecombineerd: 136 gram, energielabel: F, bekijk auto.950. Na enig onderhandelen ging 9 procent van de prijs af (netjes afgerond). Het vervangt hiermee het oude deel IA. Daarbij kunnen we vrijwel ieder merk en model leveren, vertelt Paul de Vries, mede-initiatiefnemer van de nieuwe site. Wanneer de auto niet uit voorraad of een restpartij geleverd kan worden, dan onderhandelt eerst met dealers over de korting. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord pi door pier46 - 9 feb.

Als je kijkt op nieuweautokopen of sites zoals autotrack.nl of en dan zie je veel dezelfde autos voor dezelfde prijs. De reclames van veel automerken zeggen: 0 rente de eerste jaren. Ook het toneelstukje van weglopen of toch nog even nadenken heeft geen effect als het niet met overtuiging wordt gespeeld. 2011 om 19:43 5 Antwoorden / 0 Vragen 0 Anderhalf jaar geleden heb ik een spiksplinternieuwe Nissan gekocht zonder inruilauto. Garantie Een nieuwe auto heeft fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Na de proefrit ook nog gevraagd of er kosten rijklaar maken etc. Leveringstermijn Het komt nogal eens voor dat een nieuwe auto niet op de afgesproken datum wordt afgeleverd. Autokosten, aan de hand van het kenteken, maar ook op basis van merk en type van het gewenste model, kun je voor jouw eigen situatie de autokosten berekenen. Als laatste ging ik naar de dealer in mijn woonplaats. Zijn voor de verkoper goedkoper om weg te geven dan direct korting op de auto. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.

40 korting ns afgestudeerd
Samsonite koffer korting
Shell kortingscode vrij uit wintersport
Thermae kortingsbon


Sitemap