Walibi holland korting anwb


walibi holland korting anwb

Maak je eerste ritje samen met papa en mama en stap daarna op het vliegtuig, in de Fun Recorder. In Walibi Holland kan je helemaal uit je dak gaan en een hele dag duizelingwekkende ritjes maken. Beleef de G-krachten die ook astronauten moeten weerstaan. We houden je op de hoogte als er een dergelijke supermarkt actie loopt in samenwerking met Walibi Belgium.

Walibi holland korting anwb
walibi holland korting anwb

Verder kun je karten, in schommels die wel érg hard gaan en op platform 13 word je gelanceerd: van 0 naar 90 kilometer per uur in 3 seconden. Walibi Holland tickets met korting via Postcode Loterij Als je lid bent van de Postcode Loterij krijg je Walibi Holland tickets met korting. Ga dus nu met korting naar, walibi, holland en betaal nooit meer teveel voor een dagje. Ben je niet zon held? Heerlijk rustig varen kan ook. Voor een heel gezin is er de voordelige gezinspas, waarmee iedereen voordelig naar binnen kan. Momenteel is er bij ons geen Kruidvat Walibi actie bekend, maar we houden je op deze site op de hoogte!

Momenteel zijn er helaas ook geen spaaracties van de Albert Heijn.c.m. Gratis entree Walibi Bij Walibi krijg je tot 6 jaar gratis entree! De wildwaterrivier Radja River bedwing je met je broers en zussen, papa en mama én opa en oma want er kunnen tot 12 personen in de bootjes. Air Miles Walibi Belgium korting Helaas werkt Walibi Belgium niet samen met Air Miles. Kaartjes Walibi Holland via anwb Als je lid bent van de anwb kun je kaartjes voor Walibi Holland met korting bestellen. Entreeprijs Walibi Belgium Volwassenen: 37,50 Kinderen tot.40 meter: 32,50 Kinderen onder de 1 meter mogen gratis naar binnen. We houden je op de hoogte als dit wel weer het geval. Genieten van een kalme vaart tussen een prachtig groen decor, kijkend naar verschillende watervogels doe je op de Gold River. Geen code watertuin schiedam openingstijden nodig D25, gEEN code nodig 6C8, schrijf je in en ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen in je inbox.

Je kunt voordelig een abonnement nemen, zodat je zo vaak als je wilt naar het park kan gaan. Wanneer je jarig bent mag je gratis naar binnen bij. De Cobra is een achtbaan voor mensen met stalen zenuwen.

Kortingsbon bottrop
Lensbase kortingscode facebook
Schoenfashion kortingsbon


Sitemap