Winterschilder korting 2019


winterschilder korting 2019

Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk. In de winter hebben schilders namelijk minder werk dan in de andere seizoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concert- of seizoenkaarten die in 2018 worden betaald, terwijl de evenementen pas in 2019 plaatsvinden. En als het vriest? Is jouw woning toe aan een schilderbeurt, maar wil je niet te veel betalen? Bel voor een gratis afspraak aan huis Of vul het contactformulier in * De winterschilder 2018 Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2018 tot en met bij een opdracht van minimaal. Toch kan het nog goedkoper! Deze voorbehandelingen moeten aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Dit geld is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Het is tevens de aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. De winter is bij uitstek een geschikte tijd om schilderswerkzaamheden opnieuw te laten uitvoeren.

Zelfs Dompeling in water doet de verflaag drogen en uitharden, body en fit kortingscode augustus 2019 immers, het gebruikt juist vocht om te reageren (uit te harden). Wij komen graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Denken we hier bijvoorbeeld aan gele buizen die aangeven dat deze voor gas zijn. Naast schilderwerk kunnen wij u ook ondersteunen bij het in kaart brengen van het totale onderhoudspakket en de uitvoering daarvan. Betalingen in 2018 tegen 6 -tarief Levert u goederen of diensten in 2019, maar heeft uw klant al in 2018 betaald? Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen.


Sitemap