Cjp korting musical


cjp korting musical

op: check bij iedere korting wel eventjes de voorwaarden, die kunnen verschillen. Bestel dan via deze pagina. Tegelijkertijd ook makkelijker, of course. Zelf moet je uiteraard én van de bezoekers zijn. Deze moet je aan de kassa van de TheaterHangaar laten zien. Bij Disneys The Lion King waan je je op de savanne, kortingscode accuautoshop slinger je door de jungle en kijk je ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Per CJP-pas kun je max. Ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Ook kan je aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen je korting claimen.
4 tickets bestellen met je CJP-pas.
De CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling.

Studenten korting apple store, Bottrop korting all inclusive, Site tuincentrumkolbach.nl kortingsbon kamerplanten.nl, Slimbestraten kortingscode,

Bestel je kaarten via onderstaande link, of vanaf 10:00 telefonisch via onder vermelding van 'CJP-The Lion King' of aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen. De details van deze deal op een rij: CJP'ers krijgen 50 last-minute korting. Korting geldt niet op premiumtickets. Kaartprijzen zijn inclusief 6,85 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. Zo werkt het: De korting geldt op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Kijk regelmatig of er nieuwe kortingen zijn, op de beste musicals van het land. Soldaat van Oranje - De Musical (inderdaad, net als de beroemde film uit 1977 met black friday korting zalando Rutger Hauer) vertelt het verhaal van de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Disneys The Lion King is een sensatie met liedjes die z aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt. Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940.

Rsz korting voor 55 plussers, Nespresso kortingsvoucher, Margriet winterfair met korting,


Sitemap