Actiecode kras vakantie


actiecode kras vakantie

het bezit zijn van een geldig reisdocument (hierna te noemen Deelnemer). Kras.nl (met in achtneming van onderhavige voorwaarden) goedkoper wordt aangeboden, het verschil in prijs eenmalig kan worden teruggevraagd (hierna te noemen de Restitutie). Bent u alleenstaand, boek dan eens een van de vele singlereizen. Wilt u iemand anders verrassen, geef dan eens een Kras kadobon. Lees voordat u gaat boeken altijd de boekingsvoorwaarden goed door. Neem ook een abonnement op de nieuwsbrief van Kras reizen en blijf altijd op de hoogte van de actuele kortingen. 8,5 vanaf49, rondreis Koningssteden van Marokko, fascinerende steden Meknès, Fès, Marrakech mér Tocht door het indrukwekkende midden-Atlas gebergte 8,0 vanaf454, rondreis Imposant Isral. Kras beschikbaar en boekbaar zijn. Op de website van Kras zijn soms actiecodes te vinden voor bepaalde reizen.

Wanneer er een vliegreis is inbegrepen in de reis dient de geboekte en de om te boeken vlucht te vertrekken vanaf een Nederlandse luchthaven, waarbij de vlucht uitsluitend moet worden uitgevoerd door TUIfly (TUI Airlines Nederland.V. Kras ) en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing zijn. Elke wijziging die niet onder bovenstaande voorwaarden valt, is automatisch aan de normale wijzigingskosten onderworpen. Bij Kras reizen vindt u een groot aanbod vakanties in diverse categorien. . Waarom én plaats bezoeken als jullie ook meerdere landen tegelijk kunnen ontdekken? Of en in hoeverre het door de Deelnemer geleverde Bewijs toereikend wordt geacht, is ter uitsluitende beoordeling van kras. Kras belofte, die uitsluitend gelden op door. Kras aangesloten reisagenten (hierna te noemen: kanalen). Kras.nl/actief Autovakanties (pakketreizen die te vinden zijn op: www. Kras reizen heeft meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van vakanties. Kras.nl/cruise/riviercruise Busreizen (te vinden op: www.

Schiphol holiday valet parking actiecode, Actiecodes christine le duc, Korting vakantiepark slagharen, Actiecode centerparcs meivakantie,


Sitemap