Aanvragen ov kortingskaart na afstuderen


aanvragen ov kortingskaart na afstuderen

Je kunt kiezen voor een week- of weekendabonnement. Ik vind het een slechte zaak van. Maarrrr; als ik voor volgend jaar weer wil verlengen heb ik niet meer diezelfde voorwaarden, dat was namelijk maar een eenmalig iets nog. Op werkdagen geldt de korting na 9 uur s ochtends en in het weekend en in de maanden juli en augustus de hele dag. Wil je een herinnering ontvangen als je de korting kunt aanvragen?

Vraag dan je studentenreisproduct aan via. Website bevat gebrekkige informatie, de actiepagina van de NS is gebouwd door goede online marketeers die zeer beknopte informatie hebben toegepast op hun website. Charlottecharles donderdag 23 februari 2012 17:52, alle reacties Link kopieren. Dit is een oud topic. Er staat alleen maar bij dat de korting geldig is 'na 9:00 en in het weekend'. Daar hoef je alleen maar het nummer van je Studenten OV-chipkaart voor in te vullen.

De Nederlandse Spoorwegen stellen zich dan zeer defensief op en als consument wordt je dan niet serieus genomen. Je moet ook niet vergeten wanneer jouw abonnement is ingegaan zodat je deze op het juiste moment kan stopzetten. Zo vraag je een studentenreisproduct aan. Jij krijgt 'm een jaar lang gratis! Zo kun je voordelig reizen naar sollicitaties of je nieuwe (bij)baan.


Sitemap