Macbook korting docenten


macbook korting docenten

je hiermee akkoord). Kies je voor Apple dan zit je zeker goed. Is het collegejaar voorbij dan kun je opnieuw weer de bovenstaande hoeveelheid Apple producten kopen met studentenkorting. Klik hier om te genieten van de onderwijs korting Welk bewijs of welke documenten heb je nodig voor de onderwijskorting? Onderwijzend personeel dient te werken voor een erkende Belgische onderwijsinstelling. Bekijk hieronder alle kortingen. (Heb je meerdere studerende kinderen, elk toestel op aparte naam bestellen!) Je start binnenkort met je opleiding? Dan zijn je ouders of voogd gerechtigd om namens jou Apple producten te kopen met studentenkorting. Dat is heel simpel, je bent minstens 18 jaar oud, ben je jonger dan 18 jaar dan dienen je ouders dit voor je te regelen, ook dan kan het wel degelijk met korting. In dit artikel leggen we je uit wie of wat recht heeft op deze korting in de, online Apple Store voor het Onderwijs en tonen we je een overzicht van de Apple producten die je met studentenkorting kan verkrijgen.

Naar Studentenkorting website, lees meer over onderwijskorting. Apple Studentenkorting, maar helaas zit hier wel een volumebeperking aan. Je dient student te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Als na een eventuele controle blijkt dat je niet voldoet aan de hierboven gestelde eisen, ben je zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen van het ontvangen kortingsbedrag. Vervolgens zullen wij direct controleren of het geĆ¼ploade bewijs voldoet aan de voorwaarden. Je bent minstens 18 jaar oud, anders dien je dit via je ouders of voogd te regelen. Hoeveel Apple producten mag je kopen? Pro, Macbook, air, Mac Mini. Apple geeft bijvoorbeeld ook geen korting op Apple TV, deze korting blijft hoofdzakelijk op de computers, met uitzondering van de iPad, iPad mini en de iPad Pro 2018. IPhone - Helaas komen de nieuwe iPhones niet in aanmerking. Alle merken (A-Z topmerken.

Topshop kortingscode
Zoofast korting
Hmg benelux kortingscode


Sitemap