Jumbo uitje met korting


jumbo uitje met korting

Bovenstaande lijst is een momentopname en het aanbod van slechts én aanbieder. Je krijgt namelijk bij elk park altijd wel 5,- korting. Vanaf 14 maart zie je op de Jumbo pagina alle deals die wij op Tikata hebben opgenomen. Op marktplaats is een levendige handel in spaarmunten. Update: de actie voor 2018 is afgelopen.

Met Jumbo geniet je van korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. Heb je deze munten nog niet ingeleverd? Is het een goede deal?

Praxis flexa verf korting
Joolz kortingscode

De actie is simpel: voor elke 10,- aan boodschappen ontvang je van woensdag 14 maart t/m dinsdag kortingsmunten. Het kan dus zijn dat je vandaag nog 15,- korting krijgt op een Blijdorp ticket van 1 november, maar dat die korting nog maar 10,- is als je een paar dagen wacht. Stap 4: Betaal het resterende bedrag. En dat is nog niet alles. Zo kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v. Munten kunnen gestapeld worden, maar de maximale korting verschilt per park en per dag. De minimale korting is 2,50, maar voor sommige uitjes loopt de stapelkorting op tot 25,- Wat goed is om te weten: OP OP dus de korting verschilt per uitje per dag. Er is keuze uit meer dan zestig dagjes weg. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und kortingsbon formido 25 korting zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.

Bagage online kortingscode
Pom amsterdam korting
Www thuisbezorgd nl korting


Sitemap