Korting ijssculpturenfestival brugge


korting ijssculpturenfestival brugge

lichtinstallaties. Meer weten Antwerpen alternatieve route Toerisme Vanaf 5 juni staan in Antwerpen talrijke wegenwerken op het programma. Inwoners van Groot-Brugge genieten 50 korting, op vertoon van hun identiteitskaart aan de kassa. Meer weten Reservering op Zaventem Pcard Als u voor lange tijd op vakantie vertrekt vanuit de luchthaven van Zaventem, kunt u van onze onklopbare tarieven genieten in onze parkings Discount. Meer weten Memorial Van Damme Lifestyle U houdt van atletiek? Meer weten Wintersolden: -10 Pcard Van 15 tot 31 januari krijgen alle houders van een Pcard 10 korting in onze parkings. Meer weten Festival van Vlaanderen Cultuur Van 10 september tot 9 oktober staat het Gent Festival van Vlaanderen in het teken van de podiumkunsten.

Interparking zet zijn beste beentje voor! 3 jaar gratis, tickets kopen: U hoeft niet te reserveren. Dat kan op 21 en 22 december in de Bozar, met twee opvoeringen van «LEnfant et les Sortilèges» van Maurice Ravel, onder begeleiding van het Belgian National Orchestra. Meer weten Wedstrijd Gastronomie Wij schenken u 15 x 2 uitnodigingen voor een diner in een van de drie restaurants die wij selecteerden. Wij schenken 5x2 uitnodigingen weg. Het festival is elke dag open, ook op de feestdagen, vanaf zaterdag 23 november 2019, tot en met zondag, doorlopende van 10u tot 19u. Profiteer ervan: het is een van de laagste tarieven in Belgi. Meer weten Promotie Interparking Voortaan geeft uw Pcard u recht op een tariefkorting tot 49 in de parkings P1 Front en Fast Zones in Zaventem.

Ns 40 korting times
Steigerbuisstunter kortingscode
Mode mania kortingscode

Meer weten Meifoor Toerisme Tot 13 mei loopt de traditionele meifoor in Brugge. De opbrengsten gaan volledig naar een goed doel. Verken met ons enkele toeristische trekpleisters in Oost-Vlaanderen: Ninove, Gent en Aalst. Deze wordt in samenwerking met Brussels Airport Company aangeboden, met overigens exact dezelfde voordelen als de blauwe equivalent. Meer weten Pcard betaalt de rekening Gastronomie Wij schenken 15x2 uitnodigingen weg voor een gastronomisch diner in een van de drie restaurants die wij voor u in Luik hebben geselecteerd. Wij geven 20x 2 toegangskaarten weg. Wij hebben 10x 2 uitnodigingen voor. Wij nodigen u uit om er als VIP bij te zijn. Meer weten, laadpalen, interparking Interparking plaatst steeds meer laadpalen in zijn parkeergarages.

Extra korting groupdeal, Soorten kortingsbonnen, Trein korting november,


Sitemap