Krijg ik korting met ns business card


krijg ik korting met ns business card

is de inchecktijd per vervoerder bepalend. In zeer uitzonderlijke gevallen waarin dit niet mogelijk is kunt u eventuele extra kosten declareren via NS Klantenservice. Kan ik mijn fiets meenemen tijdens de inzet van bussen? Maar het kan ook duurder uitvallen (bijvoorbeeld als je in de spits incheckt bij Arriva, en in de daluren overstapt naar NS). Ook gewijzigde vertreksporen tonen we niet meer, alleen de aangepaste vertreksporen. Alles-in-een-oplossing, tjalling Smit, directeur Commercie Ontwikkeling in de Raad van Bestuur van NS: Reizigers verwachten van NS een moeiteloze reis van deur tot deur. Ik ben mindervalide en maak gebruik van een rolstoel. Dan betaal je 12 euro per jaar meer. Meer weten over de de regeling. Euro duurder, reizigers die geen abonnement hebben, kunnen NS Flex aanschaffen voor eenmalig tien euro.

Krijg ik korting met ns business card
krijg ik korting met ns business card

Voordelig Parkeren op een PR Terreinkrijg ik korting met ns business card

Of vraag je je af of je bij bepaalde bedrijven kan betalen met American Express? Traject Vrij, Keuzedagen (voor senioren) en bij-abonnementen zijn (nog) niet beschikbaar. Als dat het geval is vindt u nadere informatie hierover op of ter plaatse op het station. Toekomst, de bedoeling is dat NS Flex de komende maanden wordt uitgebreid. Ja, koffers kunnen mee in het bagageruim. Altijd (na 30 dagen) abonnement kunnen wijzigen. Elke keer dat je via PayPal betaalt wordt je American Express creditcard gebruikt als bron (i.p.v. Kan ik mijn reis plannen via de Reisplanner en is dit reisadvies betrouwbaar? Uiteraard blijven actuele wijzigingen en verstoringen van de dienstregeling op de dag zelf nog altijd apart zichtbaar. De korting wordt nu automatisch verrekend. Sinds deze week kan iedereen gebruik maken van NS Flex. Ook dat moet je minimaal een maand volhouden.

Knip en go kortingscode
65 korting bioscoop


Sitemap